Lidt om os

HP el-service blev grundlagt den 1. april 1984 under navnet Mammen El-Service I/S. I de første år blev kundekredsen stille og roligt opbygget med vægten lagt på landbrug og private kunder i Mammen området og i 1989 var vi oppe på 10 medarbejdere.

Vi havde hvidevarebutik på Torvet i Bjerringbro fra 1989 til 2007, dette styrkede vores privatkunde andel. I 1992 opkøbte vi Launy Dalsgaard i Bjerringbro, hvilket var med til at give en god indgangsvinkel til flere industrivirksomheder. Vores geografiske område blev i 1996 udvidet ved køb af to eksisterende installationsforretninger i Ulstrup og i Skjød ved Hammel.

I 1996 fik vi vokseværk og oprettede bl.a. vores køleafdeling samt en afdeling i Hammel. Vi har gennem forskellige opkøb hen over årene styrket både vores privatkunde-, men bestemt også vores erhvervskundeandel. Vi dækker dermed også et større geografisk område, som kontinuerligt udvider sig.

Hos HP el-service har vi i alle årene stræbt efter at yde god service og god kvalitet. Vi er stolte af vores håndværk og ønsker hele tiden at forbedre os samt at kunne udføre en bredere vifte af forskellige større opgaver. I den forbindelse blev vores køleafdeling ISO 9001 certificeret i juli 2010.

Den 1. maj 2018 opkøbte vi Schurmann El, Hvorslev.

Den 7 juni 2022 blev HP el-service A/S en del af Bravida Danmark A/S (Se pressemeddelelse på forsiden). En spændende ny æra er dermed begyndt for os. Vi har fået en masse nye, kvalificerede medarbejdere, og kan se frem til mange nye og spændende opgaver.